Beleggen in Tesla Aandelen

Tesla aandelen: iets voor u?

Beleggen in Tesla Aandelen gebeurt erg veel!

Deze aandelen zijn ‘hot’. Al erg lang. De aandelen van Tesla zijn enorm gestegen de laatste jaren, en waarschijnlijk nog lang niet klaar. Tesla is het bedrijf dat al al heel lang de marktleider is in elektrische auto’s. De voorsprong is enorm! De schommelingen van de Tesla aandelen zijn groot, daarom altijd aanschaffen voor de lange termijn.

 

Omschrijving van Tesla

Tesla, Inc. ontwerpt, ontwikkelt, produceert, verhuurt en verkoopt elektrische voertuigen en systemen voor energieopwekking en -opslag in de Verenigde Staten, China en internationaal. De onderneming is actief in twee segmenten: Auto-industrie en Energieopwekking en -opslag. Het segment Automotive biedt elektrische voertuigen aan en verkoopt ook wettelijke kredieten voor de automobielsector. Het biedt sedans en sport utility vehicles aan via directe verkoop en verkoop van tweedehandsvoertuigen, een netwerk van Tesla Superchargers en in-app upgrades; en aankoopfinancierings- en leasediensten. Dit segment is ook betrokken bij de levering van aftersalesdiensten voor voertuigen die niet onder de garantie vallen, de verkoop van tweedehandsvoertuigen, retail merchandise en autoverzekeringen, evenals de verkoop van producten via zijn dochterondernemingen aan klanten van derden; diensten voor elektrische voertuigen via zijn eigen servicelocaties en mobiele Tesla-servicetechnici; en beperkte voertuiggaranties en uitgebreide serviceplannen. Het segment Energieopwekking en -opslag houdt zich bezig met het ontwerp, de productie, de installatie, de verkoop en de leasing van producten voor de opwekking van zonne-energie en energieopslag, en aanverwante diensten aan residentiële, commerciële en industriële klanten en nutsbedrijven via zijn website, winkels en galerijen, alsook via een netwerk van kanaalpartners. Dit segment biedt ook service en reparaties aan zijn klanten van energieproducten, ook onder garantie; en verschillende financieringsopties aan zijn klanten van zonne-energie. De onderneming was voorheen bekend als Tesla Motors, Inc. en veranderde haar naam in februari 2017 in Tesla, Inc. Tesla, Inc. werd opgericht in 2003 en heeft zijn hoofdkantoor in Palo Alto, Californië.

 

Industrie:

Auto Manufacturers

Sector:

Consumer Cyclical

Website:

www.tesla.com

Telefoon:

650-681-5000

 

 

Alles wat je nog weer moeten weten over Tesla (actueel)

Tesla aandelen, daarbij horen de vele interessante ontwikkelingen. Blijf op de hoogte en lees nu alles voordat je de aandelen van Tesla aanschaft:

Nu beleggen in Tesla Aandelen

De makkelijkste, snelste en beste manier om te beleggen in de gewilde Tesla aandelen is door gebruik te maken van DeGiro:

Waar kan je het best met de Tesla aandelen beleggen?

Het is net alleen belangrijk om de juiste aandelen te vinden, maar ook zeker bij welke broker je gaat beleggen. Wij doen al onze beleggingen bij DEGIRO.