Jumbo aandelen (December 2021)


Bij onze top 20 aandelen horen de Jumbo aandelen. Een supermarkt hoort hier zeker bij. De aandelen van de Jumbo doen het al jaren lang erg goed. Wij hebben heel bewust deze aandelen gekocht, en leggen je graag uit dat 2021 een geschikt jaar is om te investeren in de Jumbo aandelen.

Jumbo aandelen september 2021

Jumbo aandelen december 2021

De Jumbo aandelen gaan met een bedrag van 12,13 euro de maand december in. De afgelopen maand is de koers wat gedaald. Een mooi moment om in te stappen, samen met een uniek 50 euro transactietegoed met DEGIRO, zie hieronder 👇

Waarom de Jumbo aandelen?

De reden voor de Jumbo aandelen is gedeeltelijk beredeneerd, maar ook voor een groot deel gevoel. De Jumbo is een zeer goede supermarkt, die het in Nederland erg ver gaat schoppen. Wij doen er zelf ook onze boodschappen, en houden daarom onze supermarkt goed in de gaten. Daarnaast heeft de Jumbo bewezen bij de top aandelen in Nederland te horen. Maar onze redenatie heeft te maken dat de Jumbo aandelen het al jaren lang erg goed doen. Het zijn aandelen voor de lange termijn. Volgens ons is 2021 een goed moment om in te stappen.

UpdateJumbo aandelen september 20212021

Het is een goed moment (juli 2021) om de Jumbo aandelen te kopen. Een prijs van rond de 14 euro is een uitstekende investering.

Aandelen Jumbo Juli 2021

Ook in 2020 zijn de aandelen na de eerste lockdown weer enorm gestegen. Het laagste punt was 9,94 euro. Inmiddels gaan we weer naar de 15,00 euro.

Stijgende lijn Jumbo aandelen

Waar kan je het best met de Jumbo aandelen beleggen?

Het is net alleen belangrijk om de juiste aandelen te vinden, maar ook zeker bij welke broker je gaat beleggen. Wij doen al onze beleggingen bij DEGIRO. Dit doen we omdat dit een betrouwbare broker in Nederland is. Je kan op een zeer eenvoudige en duidelijke manier de aandelen die je wil kopen.

Waarom kiezen wij voor DEGIRO?

 • DEGIRO is in 2019 beoordeeld als de beste broker door de Financial Times
 • DEGIRO behoort tot de beste brokers van Europa volgens onze bescheiden mening
 • Volgens de site van DEGIRO zijn de tarieven tot 80% goedkoper dan bij andere brokers (klik hier voor de vergelijking)
 • DEGIRO is gereguleerd door German financial regulator, the Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht (BaFin)
 • FlatexDEGIRO group heeft meer dan 1 miljoen actieve beleggers
 • Ongekend lage tarieven: voor de primaire beursen €2,00 + 0,03% (met een maximum van €30,00)
 • DEGIRO trackers core selection en DEGIRO core selection investment funds zijn gratis → DEGIRO heeft een selectie van 200 commission-free ETFs (zie lijst)
 • Bij DEGIRO krijgt u toegang tot meer dan 50 beurzen, verspreid over 30 landen. Beleg op bijvoorbeeld Euronext, Xetra, Nasdaq of NYSE. Nu met gratis realtime koersen op o.a. Euronext.
 • Ook beleggen mogelijk voor een aanvullend pensioen
 • Leer beleggen met de beleggersacademie
 • Let op: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

Jaarrendement

Op 1 januari 2019 was het aandeel van de Jumbo 12,56 euro waard. Op 1 januari 2020 was dit: 18,69 euro. Dit is een stijging van 48,8%. Een uniek rendement!

Jumbo: een vertrouwde supermarkt

Een zeer bekende supermarkt in Nederland. In de jaren 90 groot geworden. Met een omzet van wel 7 miljard euro per jaar. Een goede reden om te investeren in Jumbo aandelen is de degelijkheid van dit bedrijf. De Jumbo bestaat bijna 100 jaar. En heeft jaar op jaar laten zien dat het de moeite waard is, met weinig risico, om in de Jumbo te investeren.

Jumbo supermarkt

De 7 zekerheden

Wij kunnen niet 7 zekerheden geven voor de Jumbo aandelen. Wij investeren wel geld in de Jumbo, maar er is altijd een risico. Voor ons is het risico erg klein en vertrouwen voor 100% in onze investering. Vanaf 1996 heeft de Jumbo wel zelf zijn 7 zekerheden geïntroduceerd:

 1. De laagste prijs: wanneer de vaste prijs elders lager is, dan wordt de prijs aangepast en krijgt de klant het product gratis.
 2. Persoonlijke service: je wordt altijd goed geholpen bij de Jumbo.
 3. Het grootste supermarktassortiment: je kan er alles vinden.
 4. Vers is ook echt vers: eigen bakker, uitstekende groente en fruit afdelingen.
 5. Vlot winkelen: dat betekent makkelijk en snel boodschappen doen.
 6. Niet tevreden geld terug garantie: mocht er toch een foutje gemaakt worden.
 7. De wensen van de klanten centraal: dat de aandelen mogen groeien? 🙂

Sterk in de markt

Een zeer belangrijk onderdeel, dat je gewoon kan onderzoeken, is hoe de positie in de markt is. In 2008 is het eigen merk geïntroduceerd. Deze heeft al meer dan 7000 producten. In 2009 werd Super de Boer overgenomen. En in 2012 de C100. Door deze goed ontwikkelingen heeft de Jumbo de afgelopen 10 jaar een mooie ontwikkeling laten zien.

Jumbo aandelen

Geschiedenis

Hieronder kan je het verloop zien van de waarde van het aandeel van de Jumbo. Vanaf 2006 een enorme stijging. Daarna ook een enorme daling. Door alle goede ontwikkelingen van de Jumbo is de rest van de grafiek enorm positief.

Jumbo aandelen geschiedenis

De laatste 5 jaren

De Jumbo aandelen horen bij onze top 20 aandelen o.a. door de prachtige ontwikkeling van de afgelopen 5 jaar, zie hieronder:

Aandelen Jumbo de laatste 5 jaar

Jumbo aandelen kopen

Kan je nu wel de Jumbo aandelen kopen? Zeker weten. Een zeer betrouwbare supermarkt, met dito aandelen. Wij zijn er van overtuigd dat je prima in 2021 aandelen van de Jumbo kan blijven kopen.

Recent Content