Aandelen BAM kopen


Is 2021 het jaar om BAM aandelen te kopen? Wij vinden van wel. Daarom staan de aandelen van de Koninklijke BAM Groep N.V. ook in onze top 20. Ons aandelen BAM advies, is en blijft een advies. Aandelen BAM kopen in 2021 kan zeer lucratief worden. Wij leggen graag uit welke redenen we daarvoor hebben.

Waarom aandelen BAM kopen?

De aandelen van BAM zijn vanaf half 2019 enorm gekelderd. Dit had te maken met de crisis waar de bouwsector in Nederland in is gekomen. En toen kwam 2020 natuurlijk met de Covid crisis. Hierdoor is de het BAM aandeel kopen minder populair geworden. Maar waarom nu wel? Ten eerste natuurlijk omdat je voor 2 of 3 euro al het BAM aandeel kan kopen. Terwijl het aandeel de afgelopen 5 jaar 5,46 euro is geweest. Wij denken dat 2021 het jaar is waar het aandeel weer zal gaan stijgen

Aandelen BAM advies

Ons advies om BAM aandelen te kopen is verbonden aan het vertrouwen die wij in BAM hebben. Het bedrijf is sterk en groot, en heeft het altijd goed gedaan. Wij leggen graag uit voor bedrijf Koninklijke BAM Groep N.V. is. Daarnaast kan het in 2021 alleen maar beter worden. De BAM aandelen zullen bewijzen met hun waarde, dat BAM aandelen kopen zeer lucratief kan zijn.

Kopen BAM aandelen

BAM in meer dan 30 landen

Een groot internationaal bedrijf is de Koninklijke BAM Groep N.V. zeker. Al opgericht in 1869 en still going strong. Een gewoon Nederlands bouwbedrijf, maar dat inmiddels projecten heeft in meer dan 30 landen. Hierdoor behoren ze tot één van de grootste bouwbedrijven van Europa.

Waar kan je BAM aandelen kopen?

Wij hebben een beleggingsrekening bij DEGIRO. Deze kan iedereen openen en daarmee kan je makkelijk en goedkoop BAM aandelen kopen. Geen ingewikkelde derivaten of CFD, en ook niet moeilijk doen met short gaan of zo. Je kan je BAM aandelen kopen door een beleggingsrekening te openen bij DEGIRO en dan kan je direct een marktorder plaatsen. Dit is letterlijk in 1 minuut gedaan.

Waar kan je het best met de BAM aandelen beleggen?

Het is net alleen belangrijk om de juiste aandelen te vinden, maar ook zeker bij welke broker je gaat beleggen. Wij doen al onze beleggingen bij DEGIRO. Dit doen we omdat dit een betrouwbare broker in Nederland is. Je kan op een zeer eenvoudige en duidelijke manier de aandelen die je wil kopen.

Waarom kiezen wij voor DEGIRO?

 • DEGIRO is in 2019 beoordeeld als de beste broker door de Financial Times
 • DEGIRO behoort tot de beste brokers van Europa volgens onze bescheiden mening
 • Volgens de site van DEGIRO zijn de tarieven tot 80% goedkoper dan bij andere brokers (klik hier voor de vergelijking)
 • DEGIRO staat onder supervisie van de DNB en wordt gereguleerd door het AFM
 • FlatexDEGIRO group heeft meer dan 1 miljoen actieve beleggers
 • Ongekend lage tarieven: voor de primaire beursen €2,00 + 0,03% (met een maximum van €30,00)
 • DEGIRO trackers core selection en DEGIRO core selection investment funds zijn gratis → DEGIRO heeft een selectie van 200 commission-free ETFs (zie lijst)
 • Bij DEGIRO krijgt u toegang tot meer dan 50 beurzen, verspreid over 30 landen. Beleg op bijvoorbeeld Euronext, Xetra, Nasdaq of NYSE. Nu met gratis realtime koersen op o.a. Euronext.
 • Ook beleggen mogelijk voor een aanvullend pensioen
 • Leer beleggen met de beleggersacademie
 • Let op: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

De verwachtingen van BAM

De opdrachten die BAM krijgt zijn vaak erg groot. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Intergraal Groot Onderhoud van rijkswegen in Nederland. Dit soort opdrachten zullen er altijd blijven bestaan. Dit si wat ons betreft een belangrijk onderdeel bij het kopen van BAM aandelen. Het onderhoud in Nederland van wegen, viaducten, rail, geluidschermen en andere constructies lopen vaak in de honderden miljoenen per jaar.

De opdrachten van BAM

Mooie voorbeelden die aangeven hoe groot BAM wel niet is, en om welke grote bedragen het wel niet gaat, zijn bijvoorbeeld deze mega projecten:

 • Zeesluis IJmuiden: grootste zeesluis ter wereld, wel 500 meter lang. En dan een breedte van 70 meter en maar liefst een diepte van 18 meter. Vanaf 2022 zou dit megaproject af moeten zijn.
 • Verduurzamen van woningen: duizenden woningen worden in opdracht van diverse gemeenten. Deze samenwerking bestaat vaak al jaren en zal door BAM uitgevoerd blijven worden.
 • Laag Energie Asfalt Beton: een nieuwe zeer interessant asfalt door de BAM ontwikkelt. Dit zal veelal gebruikt worden want het heeft een lage CO2-uitstoot. Minder gas en vooral stikstof zijn belangrijke voorwaarden tegenwoordig.
 • Opdrachten van de gemeente Amsterdam en Rotterdam: de grootste gemeenten van Nederland geven belangrijke en miljoenen opdrachten aan BAM.

De bouwsector hersteld weer

De gehele bouwsector is herstellende. Een belangrijk aspect voor het kopen van BAM aandelen. Hierdoor zal het bedrijf niet alleen weer veel meer opdrachten, maar ook weer mooie winsten gaan maken. Met bijna 30.000 mensen in dienst en een omzet van tegen de 10 miljard euro, kan BAM wel een stootje hebben. Alleen belangrijk voor de aandelen BAM kopen is dat er wel weer een hoger winst gehaald moet worden. Hier hebben wij alle vertrouwen in.

Koers van BAM aandelen

Bovenin dit artikel zie je de koers van BAM van de afgelopen 5 jaar. Om een duidelijker beeld te geven voor 2021 zie je de stijging van de afgelopen tijd. De koers van het aandeel BAM is weer aan het stijgen. Maar soms denk je dat je te laat bent met het kopen van de BAM aandelen. Maar volgens ons kan je gewoon blijven kopen tussen de 2 en 3 euro. Wij kopen kopen BAM aandelen voor de lange termijn. En denken dat tussen de 5 en 10 jaar het aandeel minimaal verdubbeld is.

BAM aandelen advies

Koop nu je BAM aandelen

Een sterk Nederlands bedrijf. Behoort bij onze top 20 aandelen. Een terugval gehad, wat volgens ons alleen maar perspectief biedt omdat de koers laag is. Bij DEGIRO kan je makkelijk en snel aandelen BAM kopen.

Recent Content